HUGO LATINO

Vi var: Hugo Rasmussen, bas; Thor Backhausen, harmonika og piano; Jesper Nørløv, percussion samt undertegnede vokal.

I forbindelse med udgivelse af bogen 'HUGO' spillede vi en koncert. Det var simpelthen så sjovt og fedt at vi ville fortsætte! Det er blevet til dette skønne orkester 'HUGO LATINO', hvor mine latin-rødder mødes med Hugos rødder. Hønsefødder og Gulerødder. 

Vi spiller Latin, Jazz og Cumbia. Vi spiller ballader, folkemusik med rødder i latinamerika (vi plejer at kalde det 'Bonderøvsmusik med gang i'!) og vi krydrer med evergreens. Koncerten vil byde på numre folk kan synge med på, rytmer det kan være svært at sidde stille til, og - vi si'r det bare - de vil nok gå derfra med et stort smil. Det er folkeligt, smukt og fornøjeligt, og dejligt at høre Hugo folde sig ud som latino...også! Det sprudler - og vi glæder os!

Her er et feedback: "Hugo og Jeanette, det er en lykkelig sammensætning. De to klæder hinanden. Hugo lægger, som altid, en solid bund med sin bas, og Jeanette Arp tager med sin dejlige stemme lytteren på en tur i det musikalske landskab: gamle evergreens, latinamerikanske ballader og skønne rytmer. Det er øregodt. En dejlig kombination af et par garvede jazzmusikere kombineret med et par yngre med rødder i det latinamerikanske. Skøn vekslen mellem harmonikaen i "bonderøvsmusikken" og klaveret i de dejlige ballader. Jeg har aldrig oplevet så mange henvendelser i dagene efter koncerten, og med lutter positiv feedback!" Peter Plant, efter koncert på Røjlegården 4. maj 2013