”På tur i Junglen!”

Musikworkshop v. musiker og sanger Jeanette Arp og percussionist Jesper Nørløv

For børn i alderen 2-8 år (evt. med voksne).

Velkommen til en musikalsk lege-workshop hvor vi bl.a. leger stærke BongoBjørne, danser som SalsaSlanger, møder frække Aber fra Maracas, og lytter til jungle-lyde.

Vi skal på tur gennem junglen! Her møder vi dyr, som kan skønne rytmer, sange og lege. Kom med!

Sange, rytmer og livsglad musik er rammen. Undervejs får vi klappet og trampet rytmer, spillet på instrumenter og sunget - og så skal vi også danse lidt. Måske vi kan lave et helt orkester?

Uddybende: Musikken er i centrum, når vi tager på tur i den livlige og lidt farlige natur blandt  forskellige dyr; vilde og tamme, store og små, modige og bange, fjollede og stille. Dyrene bliver udtrykt gennem rytmer, melodier og bevægelser. Børnene bidrager selv undervejs.

Det centrale ved workshoppen er musik, leg, sang, rytmer og samvær. Det kræver ingen forudsætninger. Ingen skal præstere, vi skal bare opleve glæden ved at lege med musikken - sammen.

Jeanette har en lang erfaring i at lave musik med børn. Udd. hos Lotte Kærså. Er musiker/sangerinde, udd. folkeskolelærer og har i 20 år undervist i musik, rytmik og dans for børn. Jeg har en forkærlighed for latinamerikanske rytmer, så det vil kunne høres! Jesper er udd. percussionist fra konservatoriet. Han har spillet med mange, også de kendte, og har stor erfaring i at spille koncerter for børn. 

Et feedback:

”Smiler endnu over en super time vi havde med Jeanette, som kom og lavede "Syng sammen- dag" med 0. kl og Torup Børnehave (Sangens Dag). Temaet var Alverdens sange. Vi var da også langt omkring med ’Nikolaj på hans flyvende tæppe’. Tusind Tusind tak, Jeanette, det gjorde du virkelig godt! Det var rigtig hyggeligt, musikalskt og sjovt."

Carolina, Halsnæs Lilleskole