”BongoBjørne & SalsaSlanger”

Workshop v. sanger Jeanette Arp og percussionist Jesper Nørløv

Bongo-BørneSjov med Live Musik!

Vi skal være stærke BongoBjørne, dansende SalsaSlanger, frække Aber fra Maracas og Dovendyr.

Velkommen til en musikalsk bevægelses – og legeworkshop!

Bevægelser i børnehøjde, rytmer og musik er rammen. Det er for børn fra ca. 3 år og for børn med voksne. Vi skal på tur og vi er de dyr vi møder, der er musik til som understøtter bevægelserne og fantasien. Det centrale er bevægelsesglæde og samvær, understøttet af rytmer, sang og musik. Vi får bevæget os, mens vi har det sjovt. Vi graduerer så alle får noget ud af det. Bevægelserne er inspireret af Børneyoga.

Kom med! Det er så godt!

Uddybende: Musikken hjælper, når vi tager på tur i den livlige og spændende natur blandt forskellige dyr; vilde og tamme, store og små, modige og bange, glade, fjollede og stille. Dette bliver udtrykt gennem rytmer, melodier og bevægelser.

Jeanette Arp har en lang erfaring i at lave bevægelse, rytmik og musik med børn. Er musiker/sangerinde, udd. lærer samt rytmiklærer hos Lotte Kærså, yoga – og danselærer og har i 20 år undervist i musik, rytmik og dans for børn.

Jesper Nørløv er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium. Han er blandt de mest brugte perkussionister i Danmark og har stor erfaring i at spille koncerter for og med børn, og det elsker han!

Et feedback:

”Smiler endnu over en super time vi havde med Jeanette, som kom og lavede "Syng sammen- dag" med 0. kl og Torup Børnehave (Sangens Dag). Temaet var Alverdens sange. Vi var da også langt omkring med ’Nikolaj på hans flyvende tæppe’. Tusind Tusind tak, Jeanette, det gjorde du virkelig godt! Det var rigtig hyggeligt, musikalskt og sjovt."

Carolina, Halsnæs Lilleskole