Curriculum Vitae:

Sangerinde/musiker siden 1989. Har studeret sang, musik og dans i Spanien, Cuba og Latinamerika. Folkeskolelærer 1998-2009. Linjefag i Musik og Billedkunst som blev læst på N.Zahles Seminarium og på Universitetet og Kunstakademiet i Santiago, Chile.

Uddannet hos LOTTE KÆRSÅ og Rytmisk Musikkonservatorium i 'Leg, Musik og Bevægelse med Børn fra 1-7 år', 2017/18

Min kærlighed til latinamerikansk musik startede, da jeg var meget ung. Jeg begyndte at synge professionelt i 1989 og året efter blev jeg inviteret med som forsanger på turné i Spanien. Det var starten på min lange karriere som sangerinde med rødder i den latinamerikanske musik og begyndelsen på en livslang passion. Caribien har en særlig plads i mit hjerte - også musikalsk. Så det er en stor glæde også at synge med orkestret POLCALYPSO som spiller musikken fra Virgin Islands - de gamle danske kolonier, dengang Dansk Vestindien, en blanding af Polka og Calypso. 

Bevægelse hænger for mig sammen med musikken. Jeg underviser i dans. Og jeg bruger bevægelser, når jeg arbejder med børn og musik.

Nysgerrighed og appetit har ført mig ad forskellige veje -men altid med musikken som følgesvend: Som 1. sopran i Bach-koret, som sopran i kirker, mit orkester VIVA (som har både en børne - og en voksenudgave) og i juli 2012 udgav jeg bogen 'HUGO', en interveiwbog om og med den dejlige allerstedsnærværende kontrabassist Hugo Rasmussen. Bogen kan købes hos boghandlere og hos mig: jeanette@minpost.dk

Jeg har arbejdet meget med børn og deres musikalitet. Vi spiller mange skønne børne - og familiekoncerter med VIVA. Jeg tager også ud og laver MusikWorkshop og Rytmik på bl.a. landets biblioteker, i institutioner, på skoler, festivaler, osv. (se under 'workshop') sammen med perkussionisten Jesper Nørløv. Som noget nyt, og ret succesfuldt, laver Jesper og jeg den populære workshop "BongoBjørne & SalsaSlanger", hvor vi forener musik og bevægelse - på børneplan. Den er allerede på tur rundt i landet.

Mine bands er: VIVA, POLCALYPSO og De 3 Musikanter - læs, se og hør mere om hver især her på hjemmesiden.

Kirkekoncerter og Begravelser synger jeg også til. Vi har ind i mellem små kor-koncerter i Torup Kirke med et lille 4-stemmigt kor samt andre kirkearrangementer f.eks. akkompagneret af Niclas Knudsen, guitar eller Carsten Kær, orgel/piano.

Derudover er jeg gift og har tre flotte, dejlige og dygtige sønner!