Curriculum Vitae:

Sangerinde/musiker siden 1989. Har studeret sang, musik og dans i Spanien, Cuba og Latinamerika. Folkeskolelærer 1998-2009. Linjefag i Musik og Billedkunst som blev læst på N. Zahles Seminarium og på Universitetet og Kunstakademiet i Santiago, Chile.

Uddannet hos Lotte Kærså og Rytmisk Musikkonservatorium i 'Leg, Musik og Bevægelse med Børn fra 1-7 år', 2017/18

Min kærlighed til blandt andet  latinamerikansk musik startede, da jeg var meget ung. Jeg begyndte at synge professionelt i 1989 og året efter blev jeg inviteret med som forsanger på turné i Spanien. Det var starten på min lange karriere som sangerinde med 'gamle' rødder i den nordiske og 'nye' rødder i den latinamerikanske musik - og begyndelsen på en livslang passion. Gamle rødder, nye rødder, gulerødder. Caribien har en særlig plads i mit hjerte - også musikalsk. Så det er en stor glæde også at synge med orkestret POLCALYPSO som spiller musikken fra Virgin Islands - de gamle danske kolonier, dengang Dansk Vestindien, en blanding af Polka og Calypso. 

Bevægelse hænger for mig sammen med musikken. Jeg underviser i dans. Og jeg bruger bevægelser, når jeg arbejder med børn og musik.

Nysgerrighed og appetit har ført mig ad forskellige veje -men altid med musikken som følgesvend: Som 1. sopran i Bach-koret, mit orkester VIVA, SKALA, POLCALYPSO og JUNGLEBONGO (se nærmere her på hjemmesiden) og i juli 2012 udgav jeg bogen 'HUGO'. En interview bog om og med den dejlige nærværende kontrabassist Hugo Rasmussen. Genoptrykt og ny-redigeret i 2015. Bogen kan købes hos boghandlere og hos mig: jeanette@vivamusic.dk

Jeg har arbejdet meget med børn og deres musikalitet. Jeg elsker det. Vi spiller mange skønne børne - og familie koncerter med VIVA og med JUNGLEBONGO på bl.a. landets biblioteker, i institutioner, på skoler, festivaler, osv. Som noget nyt, og ret succesfuldt, laver Jesper og jeg den populære børnekoncert med JUNGLEBONGO "Bongo Bjørne & Salsa Slanger", hvor vi forener musik og bevægelse - på børneplan. Den er allerede på tur rundt i landet.

Mine bands er: VIVA, SKALA, POLCALYPSO og JUNGLEBONGO - læs mere om hver især her på hjemmesiden.

Med SKALA spiller vi bl.a. kirkekoncerter.

Derudover er jeg gift og har tre flotte, dejlige og dygtige sønner!