Curriculum Vitae:

Sangerinde/musiker siden 1989. Har studeret sang, musik og dans i Spanien, Cuba, Danmark og Latinamerika. Udd. folkeskolelærer. Linjefag i Musik og Billedkunst som blev læst på N. Zahles Seminarium og på Universitetet og Kunstakademiet i Santiago, Chile.

Uddannet hos Lotte Kærså og Rytmisk Musikkonservatorium i 'Leg, Musik og Bevægelse med Børn

Min kærlighed til musik, blandt andet  latinamerikansk musik, startede, da jeg var meget ung. Jeg begyndte at synge professionelt i 1989 og året efter blev jeg inviteret med som forsanger på turné i Spanien. Det var starten på min karriere som sangerinde og begyndelsen på en livslang passion. Caribien og Latinamerika har en særlig plads i mit hjerte - også musikalsk. 

Bevægelse hænger for mig sammen med musikken. Jeg underviser i dans. Og jeg bruger bevægelser, når jeg arbejder med børn og musik.

Nysgerrighed og appetit har ført mig ad forskellige veje -men altid med musikken som følgesvend: VIVA, ARP TRIO (latin jazz), POLCALYPSO og JUNGLEBONGO (se nærmere her på hjemmesiden) og i juli 2012 udgav jeg bogen 'HUGO'. En interview bog om og med den dejlige nærværende kontrabassist Hugo Rasmussen. Genoptrykt og ny-redigeret i 2015. Bogen kan købes hos boghandlere og hos mig: jeanette@vivamusic.dk

Jeg har arbejdet meget med børn og deres musikalitet. Jeg elsker det. Vi spiller mange skønne børne - og familie koncerter med VIVA og med JUNGLEBONGO!

Mine bands er: ARP TRIO, JUNGLEBONGO, VIVA, POLCALYPSO - læs mere om hver især her på hjemmesiden.

Derudover er jeg gift og har tre dejlige og dygtige sønner!