Bogen om HUGO RASMUSSEN. 

Jeg er meget glad for at have skrevet en bog om Danmarks folkekære bassist, Hugo Rasmussen.  Og det har været en udsøgt fornøjelse at lære Hugo at kende.

HUGO  - en jazzmusiker, der vil blive husket!

Han var en folkekær musiker, der tiltrak et stort hjemligt publikum, også folk, der som udgangspunkt ikke kendte så meget til jazz. Hans basspil er legendarisk, og selv er Hugo blevet en legende.

”HUGO” er dels et portræt af en kendt og folkekær musiker. Samtidig er det en fortælling om dansk jazz’ historie fortalt af danske jazzmusikere.

Bogen er baseret på mange dejlige og ærlige samtaler med Hugo og interview med de mennesker, der har været tæt på ham, ikke mindst 15 af hans musikalske venner som f.eks. Carsten Dahl, Alex Riel, Jesper Thilo, Paul Banks, m.fl., samt hans familie og ekskærester. Bogen fortæller jazzens historie gennem mere end 50 år og den belyser omkostninger og glæder ved at vie sit liv til musik og kunst. Vi kommer tæt på mennesket Hugo Rasmussen, en stor musiker, en spillemand, et varmt og generøst menneske, som fortryllede med sit nærvær og sin indlevelse musikalsk og menneskeligt, og den fortæller om arbejderdrengen, der trodsede alle odds og blev én af Danmarks mest folkekære musikere.

Bogen er kommet i en ny udgave. Indeholder også efterskrift af Paul Banks og Jakob Dinesen.

Kvaliteten er en lækker hardback på 232 sider med mange dejlige fotos og smudsomslag!

Pris: 150 kr. (exl. porto)

Skrevet af: Jeanette Arp

Og kan bestilles på mail: jeanette@vivamusic.dk

Mobil: 20662230